Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   10:59
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
L'acte de presentació del nou projecte.
11/06/2024 | 11:42
5 milions per al desviament
G.M.

La carretera del desviament entrarà en obres a partir de la tardor de 2025 per atorgar-li una nova configuració, segons un projecte que ha presentat avui el Consell de Mallorca i que compta amb un pressupost de 5 milions d'euros.

El president d'aquesta institució, Llorenç Galmés, ha explicat que, tal i com va avançar "Sa Veu", el tram de via comptarà amb quatre noves rotondes. També comptarà amb un eix cívic que unirà la zona del Monument amb la del Convent mitjançant una àrea per caminar-hi i poder-hi circular en bicicleta.

La intenció del Consell de Mallorca és la de dotar de major seguretat aquesta via, que cada dia assumeix un trànsit d'uns 11.000 vehicles.

En alguns dels trams s'hi conserven els estacionaments per a vehicles, que seran en cordó (no en bateria), malgrat que es podrien anar retirant a mesura que l'Ajuntament pugui anar creant aparcaments dissuasius.

Les obres haurien de començar en acabar la temporada turística de 2025 i tendran una durada d'un any.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a