Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   10:50
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
L'Ajuntament de Bunyola
10/06/2024 | 15:50
Bunyola tanca el grifó
saveu.cat

Bunyola ja aplica restriccions al consum d'aigua. L'Ajuntament ha emès un ban municipal per aplicar restriccions al consum d'aigua. Així queda prohibit regar jardins, omplir piscines o netejar terrasses i vehicles ja que “l'aigua que distribueix l'Ajuntament de Bunyola a través de la xarxa és per al consum humà, no per a altres usos”.

També s'ha limitat el consum a 200 litres d'aigua potable per dia i habitant. Així, s'han pres aquestes mesures perquè en quedi garantit el subministrament. El Consistori sol·licita la màxima col·laboració ciutadana per fer un consum responsable de l'aigua ja que “si es donen circumstàncies sobrevingudes de manca d'aigua que provoquin talls de subministrament, caldrà adoptar mesures restrictives per garantir el servei”.

L'Ajuntament va emetre divendres un ban municipal. Va ser aquest dia quan es va verificar un consum excessiu de comptadors a l'extraradi de Bunyola. De fet, el Consistori ha insistit que “el subministrament d'aigua és única i exclusivament per al consum humà, i en cap cas per omplir piscines o regar zones agrícoles. El subministrament d'aigua de Bunyola prioritza i garanteix el subministrament al nucli urbà i no a les zones rústiques, les quals es poden veure afectades, com ha passat aquests últims dies, per talls en el subministrament si es detecten consums excessius.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a