Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:01
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Darder entregant un cartell al Mercat
11/06/2024 | 15:29
Cartells contra els carteristes
saveu.cat

L'Ajuntament ha començat la distribució dels cartells que serviran per advertir la presència de lladres de carteres a les zones de major afluència de gent o de turistes. L'estació del tren i el mercat municipal seran dos d'aquests llocs que disposaran d'aquests elements que a més d'advertir a les possibles víctimes volen dissuadir als malfactors que es dediquen a sostreure carteres dels vianants.

El regidor de Governació, Carlos Darder, ha explicat que els cartells es col.locaran a una quinzena de punts de Sóller, com ara les places d'Espanya i Constitució a Sóller o els carrers de la Marina o Jaume Torrens al Port. En total seran quinze cartells que expliquen als turistes, en diferents idiomes, què fer en cas de ser víctima d'un robatori que els deixi sense diners o documentació.

Avui Darder ha fet entrega d'un d'aquests cartells al president dels comerciants del mercat municipal, Francesc Martínez. Ahir va fer el mateix amb el president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a