Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   12:11
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Durant les obres de remodelació del carrer.
16/09/2023 | 06:08
Un semàfor regularà la Gran Via
SaVeu

L’avinguda de la Gran Via entrarà en obres a partir del proper 18 de setembre, data a partir de la qual arrancaran a la vegada la segona i la tercera fase de creació del bulevard. L’Ajuntament instal.larà un semàfor provisional per accedir des de Rectoria a l’aparcament, que continuarà obert.

El regidor d’Infraestructures, Carlos Darder (PP), ha explicat que “si no hi ha canvis de darrera hora”, els treballs arrancaran a partir de dia 18, jornada en què el trànsit que habitualment discorr per aquesta via ho haurà de fer pel carrer de Sa Mar, ja que Gran Via es tancarà a la circulació.

L’obra que arrancarà suposarà l’execució de la segona i tercera fase d’una sola tacada. La segona , valorada en 260.000 euros, abarcarà des del punt on es va acabar el primer tram del bulevard fins a la plaça d’Amèrica. La tercera fase, que es farà a la vegada que la segona, abarca des de la plaça fins al carrer del Noguerar. La inversió que s’hi dedica és de 185.000 euros.

Per tal de facilitar l’accés cap a l’aparcament públic que hi ha a la Gran Via, la Policia Local instal.larà un semàfor provisional que servirà per dirigir el trànsit des del carrer de la Rectoria. També hi podran transitar els residents de la zona. Els materials per executar l’obra es situaran en un lateral de l’aparcament de Cetre, segons ha informat Carlos Darder.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a