Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   11:09
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Els regidors de l'Ajuntament, disposant-se a celebrar el plenari de sortida de Ruiz.
24/07/2022 | 09:30
Darder assumeix la recollida de fems i la neteja viària de Ruiz
SaVeu

Un plenari de tan sols 58 segons va servir per donar compte al consistori de la dimissió de Joan Ruiz, el regidor que la setmana passada va presentar la renúncia al seu càrrec per discrepàncies amb l’equip de govern i per “falta d’il.lusió”.

La breu sessió va servir perquè el consistori es donàs per assabentat i per iniciar els tràmits de substitució del regidor dimitit. El seu lloc serà ocupat per Llum Castañer, la que va ocupar el lloc vuitè de la candidatura del PP a les darreres eleccions municipals. Però perquè Castañer pugui assumir el càrrec de regidor electe, l’Ajuntament va celebrar el plenari per remetre l’acta a la Junta Electoral Central, l’organisme que en breu remetrà cap a Sóller la credencial política de Castañer. Tan aviat la disposi, una altra sessió plenària servirà perquè la regidora juri el seu càrrec, moment en què s’acabarà l’actual període d’interinitat.

Llum Castañer assumirà la cartera de Serveis Socials. El batle preveu dur a terme una remodelació del seu gabinet que inicialment sols afectarà als regidors del PP. Sebastià Aguiló va mostrar-se interessat en assumir l’àrea de Medi Ambient, però el PP difícilment li cedirà, segons varen reconèixer fonts d’aquesta formació política.

Carlos Darder (PP), assumirà l’àrea de Béns i Serveis (que engloba la recollida de fems i la neteja viària), mentre que queden per definir quins regidors del seu partit assumeixen Medi Ambient i la batlia pedània del Port. Per a Medi Ambient es perfila que ho pugui fer el propi batle Carles Simarro (PP), mentre que per al càrrec simbòlic del Port s’especula amb les opcions de Mar Castañer i Catalina Pomar, per ser residents a la barriada.

En el plenari va intervenir el portaveu del PP i actual batle accidental, Carlos Darder, qui va agrair la labor realitzada pel dimitit Joan Ruiz al front de les àrees que ha gestionat en els darrers tres anys. La resta de formacions no es varen pronunciar.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a