Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   09:37
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
Les màquines que s'utilitzen per passar les inspeccions tècniques.
23/07/2022 | 09:30
Una avaria deixa Sóller sense ITV per a motos
SaVeu


L’avaria d’una de les màquines que s’utilitzen en les inspeccions tècniques a les motocicletes deixarà Sóller uns mesos sense servei de revisió de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV). L’Ajuntament confia que el Consell, titular d’aquest servei, el pugui restablir a partir d’octubre tot i que no hi ha una data precisa, han informat.

Des de l’Ajuntament han explicat que el frenòmetre portàtil de la unitat mòbil de la ITV ha sofert una pana, que està a l’espera de ser subsanada.

Aquesta situació ha fet que temporalment es deixin de fer revisions de motos i ciclomotors a Sóller, una situació que es perllongarà durant uns mesos. Segons han explicat des de l’Ajuntament, el Consell té en estudi si reparar l’aparell avariat o bé adquirir-ne un de nou.

Amb tot, totes les cites concertades han hagut de ser anul.lades, ja que la unitat mòbil no es desplaçarà a l’aparcament del pavelló de Son Angelats.

Actualment l’Ajuntament té una llista d’espera d’unes 300 motos que els seus titulars havien demanat passar la inspecció tècnica a Sóller. Aquests vehicles l’hauran de realitzar a les estacions oficials prèvia concertació de cita prèvia a través del portal d’internet habilitat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a