Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   09:33
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
Contribuents esperant torn a l'oficina de l'ATIB de Sóller.
22/07/2022 | 11:45
La recaptació de tributs costa 1 milió d'euros
SaVeu

La gestió de tributs que l’Ajuntament de Sóller va traspassar a l’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) tendrà un cost per a les arques municipals de gairebé un milió d’euros anual.

Així ho recullen els pressuposts generals de les Cases de la Vila que fa uns dies varen entrar en vigor després que l’equip de govern rebutjàs les al.legacions presentades per diversos partits de l’oposició. Els comptes municipals han hagut d’habilitar una partida de 950.000 euros en el capítol de despeses, que seran els diners que percebrà l’ATIB per gestionar el cobrament de tots els tributs d’àmbit municipal durant el present exercici.

Es tracta d’una quantia que ha estat criticada pels partits de l’oposició que l’han considerada excessiva. Laura Celià, portaveu de Més, ha estat la que més crítica s’ha mostrat amb el que a la pràctica ha suposat el traspàs de la gestió tributària a la Comunitat Autonòma.

Una altra de les partides que estan baix la lupa de Celià és la dedicada a jardineria, ja que l’equip de govern preveu transferir a l’empresa pública Sóller 2010 gairebé 200.000 euros per realitzar treballs relacionats amb el manteniment de les zones enjardinades. Celià va posar de manifest el contrast amb la dedicada en la de millora de l’enllumenat públic, que per al 2020 l’Ajuntament no preveu dedicar-li cap euro.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a