Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 5 de març de 2021   |   01:07
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
Diversos regidors han acudit al PAC a vacunar-se
05/11/2019 | 16:52
Hora de vacunar-se contra la grip
saveu.cat

Més de 2.000 persones residents als municipis de Sóller, Fornalutx i Deià tenen una cita ineludible amb la vacuna de la grip. Avui ha arrancat la campanya anual de vacunació massiva que està especialment adreçada als col.lectius que integren les persones amb major risc de contreure la malaltia vírica.

La vacunació està recomenada a les persones majors de 65 anys i als col.lectius com els nins, els malalts crònics, les dones embarassades, malalts oncològics, celíacs o personal amb risc de contagi socialment com sanitaris, educadors, bombers o policies, entre d'altres.

Les vacunes s'injecten a les unitats bàsiques de salut del Port, Deià i Fornalutx i al centre de salut de Sóller. Els pacients han de sol.licitar cita prèvia a la seva unitat de salut per acudir amb hora concertada i evitar aglomeracions i esperes innecessàries.

Per fomentar la campanya de vacunació contra la grip, diversos regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament de Sóller han acudit al centre de salut per inocular-se l'antídot.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a