Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'abril de 2021   |   03:02
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Estat actual de les obres de la passarel.la
04/11/2019 | 16:20
Les lentes obres del pont
saveu.cat

La construcció d'una passarel.la peatonal que ha d'unir l'avinguda d'Astúries amb el camí de Sa Figuera s'ha convertit en una obra molt llarga si està en compte que està en execució des de fa quatre mesos.

Els treballs arrancaren en el mes de juliol i a hores d'ara des de l'Ajuntament no poden afirmar amb rotunditat quan estarà acabada del tot una actuació que té un pressupost de 81.000 euros. La construcció del pas de vianants ha duit aparellat la modificació de diversos serveis que transiten pel subsòl, motiu pel qual es justifica el retard en l'execució de la infraestructura. S'han vist afectats els serveis d'aigua potable, clavegueram, electricitat i serveis, per la qual cosa -han explicat- l'actuació s'ha perllongat en el temps. 

El projecte que en principi ha d'estar llest abans de finals d'any, té com a finalitat garantir la seguretat dels vianants mitjançant la construcció d'una passarel.la al costat del pont vehicular que travessa el torrent de Fornalutx. L'escassa amplada del pont feia impossible habilitar-hi unes voreres, per la qual cosa es va optar per adossar-li una passarel.la.

Les obres han sofert algunes interrupcions.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a