Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   09:28
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
Opinió
18/12/2015 | 08:53
Per què pagam impostos
Antonio Miquel Reynés

Aquesta pregunta me la faig després del cas que ens ocupa i que a continuació pas a explicar-vos.
El passat mes de juliol vaig tenir la meva mare ingressada a la clínica Joan March. Quan ens varen donar l’alta a l’informe mèdic posava que la meva mare tenia una minusvàlua Escala Barthel dependència total (escala Pfeiffer deteriorament congènit sever 8-10 punts).

L’assistent social de l’hospital Joan March ens va dir que demanéssim l’ajuda de l’assistent social de l’Ajuntament de Sóller. Vàrem demanar hora i ens citaren per principis del mes d’agost. Quan ens vàrem presentar a la cita amb l’assistent social de l’Ajuntament de Sóller resulta que estava de vacances i ens va rebre la seva substituta. El primer que ens va dir és que arribàvem un poc massa prest, que ella i una altra empleada anaven a prendre un cafè. Quan finalment va rebre la meva dona, li vàrem explicar el cas i lliurar tota la documentació, ens va dir que era el mes d’agost i que tenia gent de vacances, que ja seria el mes de setembre quan ens enviaria ajuda... El que no ens va dir era de quin any.

Hem arribat al mes de desembre, hem passat ja més de quatre mesos i encara estam esperant notícies de l’assistent social i de l’ajuda que ens va prometre.

Esper que aquestes línies no hagin deixat ningú preocupat per l’estat de la meva mare i els seus cuidadors, ja que mentrestant la meva dona, els meus fills, els nostres amics i jo mateix poguem i tinguem salut no li faltarà cap ajuda.

Per això mateix em demano: per què pagam impostos?Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a