Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   02:26
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Opinió
11/12/2015 | 08:41
Ara tots tenim sentència
Rafela Garcia i Josep Bonnín

Ara sí. Després de més de tres anys dels fets ocorreguts la matinada del 5 de setembre del 2012 hi ha sentència.

Durant el temps transcorregut alguns, dins una marc de total irresponsabilitat i d'incontinència mental i verbal, han parlat molt, i d'altres hem mantingut silenci.

Des de el primer moment i durant molt mesos, amb la clara intenció, primer de treure la màxima rendibilitat personal i política i, en segon lloc, fer el màxim de mal a qui es suposava l'enemic, es va arribar a assegurar la participació d'ideòlegs i inductors dels fets. I es varen atrevir a posar als suposats ideòlegs i inductors noms i llinatges: els nostres.

Ara que hi ha sentència, volem aclarir que:
- Mai, cap dels dos, hem estat cridats a declarar ni per la Guàrdia Civil de Sóller ni per la Policia Judicial de la Guàrdia Civil.
- Mai, cap dels dos, hem estat cridats a declarar ni pel fiscal ni pel Jutge del cas.
- Mai, cap del dos, hem estat detinguts, com es va arribar a dir.

Més de tres anys d'aguantar insults, injuriés i calúmnies en silenci i sortint al carrer sabent que alguns han pensant que podíem tenir alguna vinculació amb el fets.

El nostre activisme social i polític i el fet de no tenir arrels ni referències familiars a Sóller ens va fer un blanc fàcil per a persones que, a aquestes alçades, ja han demostrat per si mateixes que el seu caratge moral que no els fa mereixedors de ser el representants de tot un poble.

Als que durant tot aquest temps en heu donat suport, moltes gràcies.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a