Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   12:57
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
03/12/2023 | 20:27
Guillem Miró, primer premi #MFCurtmetratges
saveu.cat

El director de cinema solleric, Guillem Miró, ha guanyat el premi #MFCurtmetratges 2023 que convocava la Fundació Mallorca Turisme, dependent del Consell de Mallorca, a través de la Mallorca Film Commission, una convocatòria de premis a curtmetratges per reforçar la promoció de Mallorca a través d’una fórmula alternativa: la creació audiovisual, la cultura i el talent.

Guillem Miró ha obtingut el primer premi per l'obra "La Nau", que té una dotació de 6.500 euros. Els premis en aquest concurs són dobles, i el bunyolí Toni Bestard ha estat guardonat també amb el primer premi amb el curtmetratge titulat "Llavors".

El Consell de Mallorca ha informat que en el moment de tancar la convocatòria del concurs hi havia un total de tretze sol·licituds, acompanyades dels curtmetratges corresponents, que varen ser visionats i puntuats per un jurat mixt (audiovisual i turístic). Amb les valoracions del jurat, es varen emetre quatre premis dobles, per un valor total de 24.000 €. 

A més, les votacions del públic a través d’Instagram varen atorgar un quart guardó, el premi de les xarxes, per valor de 1.000 €. 

Els curtmetratges guanyadors han estat: 
●    1r premi (6.500 € cadascun): 
La Nau, de Guillem Miró 
Llavors, d’Antoni Bestard 

●    2n premi (3.500 € cadascun): 
Ben, de Miguel Ángel Durán 
Zama, de Miguel Ángel Marqués 

●    3r premi (2.000 € cadascun): 
El Niu, de David Ordinas 
Otomaniki, de Joan Bover 

●    4t premi (premi de les xarxes, 1.000 €): 
Zama, de Miguel Ángel Marqués 

La Nau està protagonitzada per l'actor felanitxer Miquel Gelabert, que encarna un home jubilat, que conrea un hort a Sóller, però és atacat per un dron que espatlla la seva intimitat i la seva calma.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a