Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   12:52
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Una rentadora dins un contenidor de fems.
02/12/2023 | 09:15
A Eivissa per copiar l'ús de càmeres vigilant contenidors
G.M.

Els regidors Carlos Darder (PP) i Sebastià Aguiló (Seny) han anunciat que pròximament viatjaran al municipi de Sant Antoni de Portmany (Eivissa) per conèixer de primera mà la seva experiència amb l’ús de càmeres de videovigilància per evitar els abocaments incontrolats de residus en els punts de recollida.

Darder i Aguiló han manifestat en diverses ocasions, però més rotundament aquesta setmana, la necessitat d’acabar amb l’abocament de fems de manera irregular. Fins ara ha estat impossible acabar amb l’abocament d’objectes com mobles, electrodomèstics, restes de poda o d’obra al costat dels contenidors. A la vegada, segons Darder, la instal·lació de càmeres de vídeo és molt complicada a causa de la normativa de caràcter restrictiu que hi ha en el seu voltant, a fi de protegir la intimitat de les persones a la via pública.

A Sant Antoni s’han instal·lat càmeres de vigilància a cinc punts periurbans de recollida de residus, uns llocs especialment conflictius. Ho han fet amb una subvenció del Consell Insular d’Eivissa i la Policia Local és l’encarregada, si s’escau, d’identificar els possibles autors de les infraccions i les matrícules dels vehicles implicats.

Des de l'Ajuntament de Sóller estan interessats en imitar aquella experiència per intentar acabar amb aquest problema.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a