Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   19:27
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Aguiló i Martorell, durant la presentació
27/09/2023 | 16:09
Unes jornades dedicades a la gamba
saveu.cat

Entre els dies 29 de setembre i el 8 d'octubre una desena de restaurants i l'Ajuntament duran a terme les Jornades Gastronòmiques de la Gamba de Sóller, una iniciativa que pretén "posar en valor aquest crustaci sinó també Sóller com un desti gastronòmic de qualitat".

Així ho han assegurat avui el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, i el cuiner Francesc Martorell en la presentació de les jornades que, en opinió dels promotors s'han convertit en un referent per atreure un "turisme de qualitat" que visita Sóller i consumeix als restaurants del municipi. De fet, han posat en valor que en els darrers anys Sóller "s'ha convertit en una destinació gastronòmica de qualitat" i que jornades com la de la gamba, la taronja o la dedicada als bolets, serveixen per impulsar el sector de la restauració de la vall.

De la mateixa manera, han assegurat que aquest tipus d'esdeveniments "serveixen per situar Sóller dins un nivell gastronòmic alta" i que, en el cas de les jornades dedicades a la gamba, "serveix per posar una indicació a un producte de primera qualitat".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a