Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   06:22
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
El replanteig s'ha fet avui dematí
27/09/2023 | 16:29
La reforma de les Escolàpies, a partir de dilluns
saveu.cat

A partir del proper dilluns l'edifici de Ses Escolàpies entra en obres. Tècnics municipals i de l'empresa que executarà els treballs han realitzat avui l'acta de replanteig a partir del qual els treballs poden arrancar de forma oficial. Però no serà fins dilluns quan els operaris hi comencin a fer feina.

Segons ha informat el regidor d'Infraestructures, Carlos Darder, a partir de demà l'empresa començarà a preparar materials i eines i a instal.lar les tanques de seguretat al voltant de l'edifici. Els treballs es retarden a partir de dilluns perquè aquest diumenge la Tercera Edat de Sóller l'ocuparà en el marc d'una activitat que hi durà a terme.

La inversió que es durà a terme apujarà a 2'6 milions d'euros, uns recursos que serviran per millorar l'eficiència energètica de l'edifici i la climatització. També es realitzaran treballs de reforma estructural i Ses Escolàpies serà equipat amb una instal.lació fotovoltaica per a la generació de la seva pròpia energia elèctrica. La inversió es realitza amb recursos municipals i els fons europeus Next Generation.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a