Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:11
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
El replanteig s'ha fet avui dematí
27/09/2023 | 16:29
La reforma de les Escolàpies, a partir de dilluns
saveu.cat

A partir del proper dilluns l'edifici de Ses Escolàpies entra en obres. Tècnics municipals i de l'empresa que executarà els treballs han realitzat avui l'acta de replanteig a partir del qual els treballs poden arrancar de forma oficial. Però no serà fins dilluns quan els operaris hi comencin a fer feina.

Segons ha informat el regidor d'Infraestructures, Carlos Darder, a partir de demà l'empresa començarà a preparar materials i eines i a instal.lar les tanques de seguretat al voltant de l'edifici. Els treballs es retarden a partir de dilluns perquè aquest diumenge la Tercera Edat de Sóller l'ocuparà en el marc d'una activitat que hi durà a terme.

La inversió que es durà a terme apujarà a 2'6 milions d'euros, uns recursos que serviran per millorar l'eficiència energètica de l'edifici i la climatització. També es realitzaran treballs de reforma estructural i Ses Escolàpies serà equipat amb una instal.lació fotovoltaica per a la generació de la seva pròpia energia elèctrica. La inversió es realitza amb recursos municipals i els fons europeus Next Generation.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a