Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   09:31
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
Galmés i el batle, davant una de les finestres de l'edifici esbucat.
15/09/2023 | 14:11
El Consell s'implica en la reconstrucció
saveu.cat

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, s'ha compromès a ajudar econòmicament la reconstrucció del teatre Defensora Sollerense que la setmana passada es va enfonsar després d'anys d'obres de rehabilitació.

Acompanyat pel batle, Miquel Nadal, i altres regidors de l'equip de govern municipal, el president de la institució insular ha visitat avui les ruïnes del teatre i ha adquirit el compromís que el Consell participarà econòmicament en la reconstrucció. L'ajuda econòmica es concretarà en el futur a mesura que es vagi coneixent el cost que suposarà tornar a aixecar el teatre que es va enfonsar.

Llorenç Galmés ha explicat in situ que volia conèixer “de primera mà” l'estat en què ha quedat el teatre i no ha dubtat de qualificar com a “desastre” i “episodi negre per a la cultura” l'esfondrament de l'edifici.

Per la seva banda, el batle Miquel Nadal ha reconegut que l'esfondrament del Defensora Sollerense “ha estat una passa enrere però ara ens toca mirar endavant” i per això ha reiterat “el nostre compromís per reconstruir-lo”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a