Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 21 d'abril de 2024   |   13:01
 
Enquesta  
Veus bé que els forans paguin 2 euros per tenir la polsera de públic?


Haurien de pagar més
No, tots hem de ser iguals
 
La carretera tallada que va cap a Lluc
21/03/2023 | 15:59
Escorca denuncia inacció en la neteja de carreteres
saveu.cat

El batle d'Escorca ha denunciat el "càstig" que sofreix el municipi amb el tancament de carreteres ja que el propi regidor ha comprovat que en el tram Lluc-Caimari no hi havia operaris fent feina malgrat que la via ha estat tancada al trànsit entre les 8 i les 16 hores.

Antoni Solivellas ha explicat a través de xarxes socials que en el citat tram "no hi havia ni una sola brigada d'operaris fent feina", malgrat que la via estàs tancada al trànsit vehicular precisament per a la realització d'aquestes labors que es deriven del temporal de neu que va afectar la Serra de Tramuntana ara fa tres setmanes. 

En opinió del batle d'Escorca, aquesta situació "és una vergonya" i apunta a un suposat "càstig" del Govern i del Consell "als veïnats, restauradors i comerciants d'Escorca".

El passat 27 de febrer la borrasca Juliette va deixar una important nevada a la Serra i gran part de Mallorca, un fet que va col.lapsar nombroses carreteres que varen quedar obstaculitzades per la caiguda d'arbres sobre la calçada. D'aleshores ençà, brigades d'operaris treballen en restablir la normalitat i, des de la setmana passada, algunes vies de la Serra es tanquen en horari que va de les 8 a les 16 hores per facilitar les labors de desbrossat de les carreteres. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a