Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   09:46
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
El corredor solleric, a l'arribada avui dematí a la Plaça.
22/10/2022 | 18:26
Tòfol Castanyer es supera de nou!
saveu.cat

Tòfol Castanyer s'ha superat! Ha aconseguit realitzar la Doble Ultra Serra de Tramuntana, 190 quilòmetres de córrer per la muntanya, amb 26 hores, 8 minuts i 10 segons. Ha aconseguit rebaixar, quan ningú no ho esperava, la seva pròpia marca de 2017 de 32 hores 45 minuts i 50 segons, quan va realitzar un trajecte molt similar en el marc del projecte Passes per en Pau. Són gairebé 7 hores menys!

Dus tu, que és el nom del projecte personal del corredor solleric d'aquest octubre, neix de la intenció de Castanyer d'estimular la gent jove i de conscienciar i posar en valor la Serra de Tramuntana i en definitiva, tots els paratges naturals que mereixen més respecte del que la societat els presta.

Per a la realització d'aquest projecte, Castanyer ha comptat amb la col·laboració de nombrosos centres educatius i clubs esportius, que han fet passes amb ell, acompanyant-lo en diversos trams d'aquesta llarga cursa, dues vegades la Serra de Tramuntana, que va arrancar ahir divendres a les 8:15 del dematí i ha acabat avui dematí.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a