Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:58
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Sóller va cedir les instal·lacions per un període de quatre anys.
23/10/2022 | 09:00
A l'aire la pròrroga del Museu Marítim
J.M.

El Consorci Museu Marítim de Mallorca ha sol.licitat a l’Ajuntament de Sóller renovar el conveni amb el qual el municipi li va cedir l’oratori de Santa Catalina d’Alexandria per un termini de quatre anys. El contracte de cessió està a punt d’expirar i per això els responsables del Museu Marítim, instal.lat a Santa Catalina, han remès una sol.licitud a les Cases de la Vila demanant la pròrroga de la cessió de les instal.lacions.

El gerent del museu, Albert Forés, ha explicat que recentment es va tramitar la petició, però ha reconegut que fins ara no ha obtengut resposta per part de les Cases de la Vila. De fet, la junta local de govern havia d’abordar aquesta qüestió la setmana passada però finalment la proposta es va retirar de l’ordre del dia. Per tant, de moment l’Ajuntament no ha donat resposta a la demanda realitzada des del Museu Marítim, que té una de les seves seus a Santa Catalina ocupant les dependències del desaparegut Museu de la Mar, clausurat per l’Ajuntament l’any 2011.

Tot i que l’Ajuntament no s’ha pronunciat al respecte, el batle de Sóller, Carles Simarro (PP), va manifestar temps enrere que la seva intenció era la de recuperar l’edifici que acull el Museu Marítim per assumir la gestió de l’equipament a través de les Cases de la Vila.

La cessió de les instal.lacions es va forjar durant la passada legislatura quan l’Ajuntament estava governat per un pacte progressista. Es va fer per quatre anys que estan a punt d’expirar. La de Santa Catalina va ser la primera seu que va tenir el Museu Marítim.



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a