Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 21 d'abril de 2024   |   13:36
 
Enquesta  
Veus bé que els forans paguin 2 euros per tenir la polsera de públic?


Haurien de pagar més
No, tots hem de ser iguals
 
El moment previ a la sortida de la Doble Ultra Serra de Tramuntana.
21/10/2022 | 11:57
Tòfol Castanyer, el repte de "Dus tu"
saveu.cat

L'atleta solleric Tòfol Castanyer afronta des de primera hora d'avui dematí el repte "Dus tu" de batre el rècord de la Doble Ultra Serra de Tramuntana. Ho fa en el marc del nou projecte que ha impulsat per aconseguir aquesta fita esportiva i també per contribuir a la sensibilització i la coneixença de la Serra de Tramuntana mitjançant petits projectes o iniciatives que centres escolars, clubs o associacions s’han compromès a impulsar.

Avui divendres, a les 8:15 hores del dematí, s'ha donat el tret de sortida al repte esportiu i s'ha posat en marxa un cronòmetre que durant tot el repte quedarà exposat a la balconada de les Cases de la Vila. Castanyer ha iniciat el recorregut rodejat d’escolars de l’Institut i després de diversos parlaments a la Plaça de la Constitució. Estudiants d'Alcúdia i Pollença també l'acompanyaran en algun tram del seu recorregut.

L’arribada de Castanyer a la plaça de la Constitució està prevista per demà dissabte a l’hora de dinar. L’any 2017, en el marc del projecte Passes per en Pau, Tòfol Castanyer va registrar un temps de 32 hores 45 minuts i 50 segons. Enguany, vol completar el recorregut de la Doble Ultra Serra de Tramuntana en un temps inferior.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a