Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   08:52
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
El tramvia circulant en direcció a Sóller
04/08/2022 | 14:49
La bonificació no aplica al Tren
saveu.cat

La bonificació al transport públic que aplicarà el Govern central als serveis de tren, metro i bus a Mallorca no es prestarà als del Ferrocarril de Sóller, ja que no forma part de la xarxa pública.

El descompte s'aplicarà a quells usuaris que viatgen amb la targeta intermodal, un sistema de pagament en el que els serveis de tren i tramvia de Sóller no hi estan inclosos. Sí, en canvi, els viatgers podran disposar d'una bonificació del 50% en el servei de bus sempre que a l'hora de pagar ho facin amb la targeta intermodal, segons ha senyalat el conseller de Mobilitat del Govern, Josep Marí.

Unes 230.000 persones disposen de la targeta intermodal a Balears, per la qual cosa serà aquesta quantitat de població la que podrà beneficiar-se d'aquesta mesura des del proper 1 de setembre i fins al 31 de desembre.  Cal recordar que el Govern central bonificarà el 100% del preu dels viatges amb tren i metro a les Illes. A més, els viatges amb autobús a Mallorca comptaran amb descomptes del 50% (un 30% aportat per l'Estat i un 20% pel Govern balear).Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a