Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   11:26
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Zona on s'ha produït la violenta agressió
01/08/2022 | 15:35
Un individu apallissa un repartidor
saveu.cat

Un individu de mitjana edat ha estat detengut avui dematí a Sóller després d'apallissar un repartidor a qui li ha provocat diverses fractures. Els fets han ocorregut al carrer de Sa Mar al migdia, on s'hi han desplaçat dotacions de la Guàrdia Civil, la Policia Local i una ambulància del 061 que s'ha encarregat de traslladar la víctima. A més, un testimoni presencial ha hagut de ser atès per un atac d'ansietat, segons han informat fonts policials.

Els fets han passat al carrer de Sa Mar on el repartidor s'ha aturat a fer una entrega domiliciària d'un paquet. Segons pareix, un altre conductor el venia encalçant des del carrer de Sa Mar ja que, suposadament, havien col.lidit en aquella zona. En el moment en què el repartidor estava fent l'entrega d'un paquet, l'agressor ha agafat pel coll a la víctima per reclamar-li els suposats danys que havia sofert el seu vehicle i posteriorment l'ha apallisat de forma molt violència. La pallissa s'ha produït a l'interior d'un establiment.

A conseqüència de l'agressió, la víctima, un jove d'uns 25 anys, ha sofert el trencament del nas, de diverses costelles i ha patit talls a diferents parts del seu cos. Diversos testimonis presencials han donat avís a les autoritats i dotacions policials s'han desplaçat al lloc dels fets. També ho ha fet una ambulància del 061 per traslladar la víctima per donar-li atenció sanitària i per auxiliar un testimoni que ha sofert un atac d'ansietat després de presenciar el violent episodi.

L'individu ha estat arrestat per agents de la Guàrdia Civil que l'han conduït fins a les seves dependències, tot i que posteriorment ha quedat en llibertat per tenir domicili conegut a Sóller a l'espera de ser processat, han informat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a