Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   08:14
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
Els operaris, retirant els senyals d'obra de la rotonda.
25/07/2022 | 15:17
Enllestida la rotonda de Raixa
saveu.cat

El Consell de Mallorca ha donat avui per finalitzades les obres d’execució de la rotonda d’accés a Raixa i a l'Hospital Joan March. La rotonda, segons destaquen, facilitarà el trànsit, el farà més segur i aportarà, per les seves característiques singulars, diversitat i major riquesa mediambiental a la zona, amb les noves estructures per a pol·linitzadors. 

A l'acte de finalització de l’obra, celebrat avui dematí, hi han assistit la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, el batle de Bunyola, Andreu Bujosa, i Daniel Gallego, gerent del Jardí Botànic de Sóller, així com el solleric Jaume Mateu, com a responsable de Transports del Govern Balear.

La presidenta Cladera ha apuntat que se sent satisfeta «de poder enllestir una altra intervenció que dona resposta a una necessitat dels veïnats i conductors i, sobretot, perquè guanyam un espai més en seguretat; s’elimina una intersecció perillosa que era un punt negre en la nostra xarxa viària, d’una manera amable amb l’entorn». «És una mostra d’allò que volem incorporar en les intervencions en les nostres vies; més seguretat, més opcions per al transport públic i mesures respectuoses mediambientalment» ha conclòs.

El conseller Sevillano ha ressaltat que «finalitzar aquesta obra és molt important per al nostre departament, perquè evidencia, una altra vegada, la nova direcció de carreteres, que deixa de banda els megaprojectes del PP i de consum de territori, alhora que milloram la seguretat de la xarxa secundària, en aquest cas, eliminant una intersecció perillosa. També afavorim l’ús del transport públic, a través de la construcció de noves aturades, a més d’un pas de vianants, que aportarà seguretat per a les persones que vulguin creuar».

El pressupost d’aquesta infraestructura ha estat de 798.600 euros i el termini d’execució ha estat de sis mesos. Les obres s’han aconseguit dur a terme sense afectar el trànsit, a excepció de diverses nits, quan sí que es va haver d'interrompre la circulació en aquest tram.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a