Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de juliol de 2020   |   13:24
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
La reunió celebrada avui dematí
30/10/2019 | 15:37
Son Angelats s'obri a Deià i Fornalutx
saveu.cat

La gent major dels municipis de Deià i Fornalutx tendran bonificació per l'ús de les instal.lacions esportives de Son Angelats. Els batles d'aquests dos municipis, Lluís Apesteguía i Francesc Marroig respectivament, s'han reunit avui amb el batle i la regidora de Joventut, Carlos Simarro i Mar Castañer, amb la finalitat de posar en marxa un programa amb els quals els majors residents als municipis de la comarca tendran els mateixos avantatges que els residents a Sóller.

La finalitat d'aquest programa és oferir les activitats esportives que es realitzen a Son Angelats a la gent gran de Fornalutx i Deià, per tal que es puguin equiparar a la gent gran del municipi que ja disposa d'una tarifa ajustada a les seves necessitats.

A més de facilitar l'accés a les instal.lacions esportives, els dos municipis oferiran un servei de transport per tal de facilitar els desplaçaments de les persones que s'acullin a aquest nou servei. A mode d'exemple, a Deià ja hi ha dotze persones que es desplaçaran fins a Sóller per practicar esport a Son Angelat dos dies a la setmana i el seu municipi els posarà un autobús al seu abast, segons ha avançat el seu batle, Lluís Apesteguía.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a