Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 6 de juliol de 2020   |   20:09
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Una imatge de l'edició de l'any passat de les Jornades.
31/10/2019 | 17:08
Les Jornades d’Estudis, amb la Cooperativa i Aires Sollerics
SaVeu

El Grup de Recerca i Estudis Sollerics (GRES) ha donat a conèixer el programa de la XIV edició de les Jornades d’Estudis Locals que es desenvoluparan els propers 8 i 9 de novembre al casal de Can Xoroi, de Fornalutx.

L’exconseller d’Agricultura, el santamarier Mateu Morro, serà l’encarregat de pronunciar la ponència central de les jornades el divendres a les 20 hores, sota el títol “120 anys d’agricultura i cooperativisme a Sóller”. Una hora abans, Joan Carles Simó també parlarà d’un aniversari rodó: els cinquanta anys de l’agrupació Aires Sollerics.

Les jornades compten enguany amb un total de 21 comunicacions de temàtica molt variada. Lluc Crespí parlarà de l’aprofitament de subproductes de cítrics en l’elaboració de sorbet de taronja; Paula Nigorra sobre la repercussió demogràfica de la construcció del túnel de Sóller; Jaume Deyà de la cova dels coloms; Joan Mayol de la iniciativa Defensora 76; Josep Bauzà Pizà de la generació actual de pintors i escultors.

Aires Sollerics es farà present a les Jornades el divendres horabaixa per culminar la primera tongada de sessions amb una actuació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a