Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   17:45
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
L'estació del Tren de Sóller.
14/08/2019 | 12:12
OPA al Ferrocarril de Sóller
saveu.cat

Un grup anònim d'inversors ha llançat una oferta de 147 euros per acció i té la intenció de fer-se com a mínim amb la meitat de les 175.000 accions de la companyia del Ferrocarril de Sóller abans del proper 6 de setembre, per passar a dirigir-la.

El grup inversor, que es manté en l'anonimat, però que està relacionat amb Mallorca i també amb el sector dels transports, està integrat per entre 10 i 15 persones que estarien disposades a desemborsar fins a 25 milions d'euros per fer-se amb la totalitat dels títols de la companyia.

Si aconsegueixen la meitat de les accions passaran a ocupar els principals seients del consell d'administració i podran realitzar canvis en la política de l'empresa.

Els seus representants s'han reunit avui dematí amb el batle Carles Simarro i abans han explicat que la seva intenció és la de respectar i conservar l'encant del tren i del tramvia, i que aposten per una innovació tecnològica, per un relleu generacional al consell d'administració, comptant amb els actius que siguin més aprofitables, i per un increment del nombre de passatgers.

Creuen que s'ha d'activar la compra on-line dels bitllets, que s'han d'adaptar les freqüències dels serveis i que s'ha de poder pagar amb tarjeta de crèdit. Asseguren tenir altres projectes que no desvetllaran fins que l'operació no estigui tancada. També es comprometen a mantenir la plantilla actual i a no realitzar acomiadaments, segons han dit avui dematí els seus representants de l'empresa Goros Investments.

El grup es reuneix aquests dies amb grans i petits accionistes i el 6 de setembre s'acabarà l'oferta. Llavors serà quan avaluarà si pot escometre l'OPA o no pot fer-la.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a