Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   17:40
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
El parquímetre instal.lat dins l'aparcament
13/08/2019 | 15:40
ORA a partir de demà
saveu.cat

A partir de demà s'activa la regulació de l'estacionament a l'aparcament públic del camí del Camp de sa Mar que passa a estar tarifat per ORA.

L'empresa Sóller 2010, que gestiona el servei, ha instal.lat un parquímetre a l'entrada del recinte on els usuaris de l'aparcament podran recollir el tiquet. Des de l'Ajuntament, el regidor de Governació, Carlos Darder, ha informat que els agents d'ORA no multaran fins al proper dilluns, ja que durant aquests dies es dedicaran a fer tasques informatives. També ha assenyalat que els residents i treballadors de la zona podran accedir a una targeta d'aparcament que es comercialitzarà per 20 euros pel que resta d'any.

Per la seva banda, els quatre partits de l'oposició (Més, PSOE, PI i UP) han presentat un escrit conjunt a l'Ajuntament demanant explicacions del per què aquest aparcament passa a ser d'ORA. L'oposició també demana que l'equip de govern expliqui el pla de xoc previst per renovar la flota de neteja viària i recollida de fems i l'increment de preus als aparcaments de lloguer de Ca les Ànimes i Sa Calatrava.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a