Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 23 de gener de 2019   |   07:17
 
Enquesta  
T’agrada el nou paviment que ha col.locat el Ferrocarril de Sóller a la zona del Born?


No
 
La platja de Tuent, a hores d'ara sense hamaques i para-sols.
09/06/2018 | 09:44
Pluja d'al.legacions contra els serveis a Tuent
SaVeu

Veïnats, visitants i usuaris de la platja de Cala Tuent s’han posat al capdavant d’un moviment per evitar que Demarcació de Costes autoritzi la instal.lació d’hamaques i para-sols sobre la platja de la cala escorquina.

Segons han explicat, durant aquesta setmana s’han presentat 236 al.legacions. D’una banda s’ha presentat una al.legació de caràcter tècnic en la que es demana la denegació de l’autorització, basant-se en que “el Reglament General de Costes determina que només es podran atorgar autoritzacions a particulars o a persones jurídiques per a l’explotació d’aquets tipus de serveis quan els ajuntaments hagin incomplert el previst a l’article 113.8: que la sol.licitud dels ajuntaments s’hagi presentat fora del termini establert, que la sol.licitud sigui legalment inacceptable o que s’hagin incomplert les condicions del títol en la temporada anterior”.

L’altra al.legació presentada fa referència a la situació de Tuent dins un entorn natural, a la pressió humana que ja pateix cada estiu la cala escoquina i que “no seria prudent facilitar l’accés de més gent” a la zona. A l’escrit també s’assenyala que “seria prou contradictori haver enderrocat Can Ganxo i haver denegat altres sol.licituds d’instal.lacions de serveis per a atorgar ara aquesta”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a