Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 25 de març de 2019   |   23:04
 
Enquesta  
Consideres lícit que el PP concedís targetes gratuïtes de Son Angelats als cossos de seguretat?


No
 
El Túnel de Sóller, el dia que s'alçaren les barreres.
11/04/2018 | 17:05
El Túnel reparteix dividends
G.M.

La Companyia Concessionària del Túnel de Sóller celebrarà divendres a Madrid una junta general extraordinària de socis que presumiblement aprovarà una reducció del capital social en 11'8 milions d'euros mitjançant la disminució del valor nominal de totes les accions existents, la majoria de les quals en poder de Globalvía.

Després cobrar els 16.288.000 euros del rescat al desembre passat, la companyia ja va distribuir 2'7 milions d'euros entre els seus socis i va cancel·lar anticipadament un deute de 2'8 milions d'euros.

Amb la reducció del capital social ara previst, que es repartirà entre els socis, la Companyia Concessionària del Túnel de Sóller es quedarà amb un capital xifrat en uns 200.000 euros. Si més endavant els tribunals acordessin modificar l'import de la indemnització a l'alça, es podria llavors aprovar l'extinció de l'empresa i el repartiment de tots els béns existents.
Túnel de Sóller ha admès que l'administració té la potestat de rescatar una concessió administrativa si hi ha raons d'interès general. No obstant això, la societat que es va fer càrrec dels treballs de perforació del túnel quan aquests estaven paralitzats, considera que els càlculs efectuats pel Consell de Mallorca no s'ajusten a la legislació aplicable al contracte rescatat i que hauria de ser de 29 milions d'euros , i no de 16'3.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a