Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 11 de desembre de 2019   |   12:15
 
Enquesta  
Creus que la Fàbrica Nova s’acabarà tudant del tot abans que l’administració en faci ús?


No
 
Una de les màquines que ha patit les pintades.
12/04/2018 | 11:55
Sabotegen les màquines que treballen a “Petit Deià”
SaVeu

Les màquines que treballen a les obres de construcció de la urbanització “Petit Deià” patiren actes vandàlics el passat cap de setmana. Uns desconeguts realitzaren pintades reivindicatives a les excavadores i segellaren diversos panys amb silicona com a protesta per la construcció de 21 habitatges de luxe al Clot.

Els promotors de la urbanització denunciaren els fets davant la Policia Local. Les pintades realitzades sobre les màquines expressaven lemes com “Stop especulació” o “Mallorca no està en venda”. Estan escrites amb spray negre i acompanyades de símbols comunites, feministes i l’estelada independentista.

Des de la plataforma “Volem un Deià Petit”, els fets han passat desapercebuts fins que fa uns dies un dels seus membres va rebre un correu electrònic amb fotografies del sabotatge. L’origen del missatge, segons s’ha explicat, és d’una entitat que s’autodenomina “Mallorca no està en venda”. A més, des la plataforma s’ha desvinculat dels fets.

Des de l’Ajuntament, la batlessa Magdalena López ha explicat que “tots sabem qui són els autors del sabotatge”, encara que va matisar que “si no han pogut ser enxampats quan ho feien, és impossible poder-ho denunciar”. La batlessa va lamentar la realització de l’acte vandàlic i va remarcar la procedència dels seus autors, donats els símbols que dibuixaren.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a