Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 18 de juny de 2018   |   00:06
 
Enquesta  
Servirà d’alguna cosa prohibir cremes als horts a primera hora del dematí?


No
 
Manuel Caridad i Francisco Peñuelas
15/07/2017 | 08:00
Relleu a l'estació naval
saveu.cat

L'esplanada del moll de ribera de l'estació naval del Port de Sóller va ser l'escenari on ahir al migdia es va produir l'acte de relleu del comandant de l'enclavament de l'Armada. Des d'ahir, l'anomenada Instal·lació Social de l'Armanda a Sóller està baix la direcció del capità de navili, Francisco Peñuelas González.

El nou cap de l'estació naval va agafar el comandament del seu antecessor, el també capità de navili Manuel Caridad, que abandona el càrrec després de quatre anys per continuar la seva carrera professional en l'Armada espanyola.

A l'acte hi varen estar presents el cap de la Direcció d'Assistència al Personal del Ministeri de Defensa, Gonzalo Sirvent Zaragoza; el comandant general de Balears, el general de divisió Juan Cifuentes; el cap del Sector Naval de Balears, Juan Moreno González-Aller; el delegat de Defensa a Balears, Manuel Fernández Roca-Teigel; el cap del Sector Aeri de les Balears, Francesc Eusebio Lozano Lucas, així com el batle de Sóller, Jaume Servera.

En el seu discurs, el nou responsable de l'estació naval va destacar la tasca realitzada pel seu antecessor i va explicar la seva voluntat de continuar per la mateixa senda, ja que va recordar com els seus avantpassats van estar lligats a l'illa i, concretament, a Sóller. Després de finalitzar l'acte militar, autoritats i convidats varen assistir a un refresc en el qual es va brindar pel Rei.

Francisco Peñuelas ha ocupat diferents càrrecs en l'Armada espanyola i ha estat al capdavant del vaixell d'assalt amfibi "Castilla". A bord d'aquest vaixell Peñuelas va dirigir l'ajuda humanitària que Espanya va desplegar a Haití després del terratrèmol de 2010.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a