Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 18 de juny de 2018   |   00:07
 
Enquesta  
Servirà d’alguna cosa prohibir cremes als horts a primera hora del dematí?


No
 
Els carrers, circulant pel carrer de Cetre acabat de pavimentar.
14/07/2017 | 12:42
Cetre reobri
saveu.cat

Molt possiblement avui quedaran enllestides les obres de pavimentació de dos carrers de Sóller que hauran suposat una inversió municipal de 70.000 euros.

Al llarg d'avui dematí els operaris han retirat les barreres del carrer de Cetre, instal.lades des de dilluns, i s'han donat per finalitzades les obres. Els treballs continuen al carrer de la Victòria.

El passat dilluns l’adjudicatària dels treballs va començar amb les labors d’escarificat del carrer de Cetre, unes labors que s’han vist dificultades per l’elevat número de comportes que hi ha encastades en el paviment. L’escarificat va servir per rebaixar el nivell del ferm per tal que la nova capa de quitrà quedàs a la mateixa altura que l’existent fins fa uns dies. A partir de dimecres es varen iniciar els treballs per aplicar una nova capa de rodadura a Cetre.

Les mateixes tasques s’estan duent a terme al carrer de la Victòria en el tram comprès entre Sa Lluna i Romaguera. Avui divendres podrien quedar totalment acabades.

El tancament de Cetre durant uns dies ha comportat estralls al trànsit rodat, tenint en compte que es tracta de la principal via d’entrada i sortida al casc urbà de la ciutat.

A més de les lògiques molèsties als conductors, la parada d’autobusos s’ha hagut de traslladar temporalment a la carretera del desviament, a les proximitats de la rotonda, per tal de facilitar l’abordatge dels passatgers.
Per altra banda, Andreu Castanyer (Més), regidor d’Infraestructures, ha informat que continuen els treballs tècnics destinats a renovar una part de l’enllumenat públic del terme municipal. El regidor confia que en les properes setmanes arribi a Sóller la primera partida de les 950 faroles que es renovaran.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a