Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 18 de juny de 2018   |   00:07
 
Enquesta  
Servirà d’alguna cosa prohibir cremes als horts a primera hora del dematí?


No
 
Creuen que els seus clients no estan ben atesos.
14/07/2017 | 09:26
Els hotelers volen més taxis
J.M.

Els hotelers de Sóller han reclamat a l’Ajuntament que autoritzi noves llicències temporals de taxi per cobrir l’increment de la demanda d’aquest servei que es genera durant els mesos d’estiu. Actualment, la demanda de taxis ha desbordat el servei i, segons va denunciar la patronal hotelera, això es tradueix en demores de més de dues hores.

El vicepresident dels hotelers, Lluís Rullan, es va entrevistar dimarts amb el batle de Sóller, Jaume Servera (Més), per expressar el malestar del sector i dels usuaris respecte al servei de taxis del municipi. Els hotelers creuen que els problemes es reduirien dràsticament si el municipi habilitàs llicències temporals per als mesos d’estiu per incrementar els vehicles en circulació, que actualment es xifren en 19.

Lluís Rullan va explicar que durant l’estiu la demanda de taxis a Sóller es dispara, un fet que es tradueix en “llargues esperes que poden arribar fins a les dues hores”. Com a exemple de la manca de vehicles, l’hoteler va explicar que hi va haver un cas recentment en què uns clients varen haver d’esperar cinc hores un taxi per poder tornar a Sóller. A més va exposar que la centraleta telefònica “es col·lapsa i moltes vegades no s’atenen les telefonades que es realitzen”, va assegurar Rullan, qui també va denunciar a l’Ajuntament que “hi ha taxistes que rebutgen realitzar alguns serveis urbans de curt recorregut perquè prefereixen fer altres que els generen majors ingressos”. També va denunciar retards en la recollida de clients que es dirigeixen a l’aeroport “el que comporta nervis i malestar innecessaris davant el perill que puguin perdre el vol”.

Les queixes dels hotelers respecte al servei d’autotaxi de Sóller es sumen a les que ja varen formular l’estiu passat quan es va donar una situació similar que també denunciaren.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a