Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 22 d'abril de 2018   |   18:25
 
Enquesta  
S’han de crear aparcaments a l’entorn de la carretera de Desviació?


No
 
Avui s'ha presentat l'empresa que treballarà contra les plagues
20/03/2017 | 16:25
Més control a les plagues
saveu.cat

L'Ajuntament ha presentat avui Emdema, l'empresa que a partir d'ara es dedica al control de les plagues de Sóller que ja comença a treballar per eradicar les paneroles que s'oculten a l'interior de la xarxa de clavegueram.

Aquesta empresa s'ha adjudicat un contracte que té una durada inicial de dos anys que poden ser prorrogables. S'encarregarà de la desratització i la desinsectació del terme municipal, les dependències públiques i el pavelló poliesportiu de Son Angelats. També s'ocuparà del tractament fitosanitari de l'arbrat públic i del tractament per combatre la plaga de la processionària del pi.

Segons ha explicat Raúl Luzón, el biòleg de l'empresa, en els tractaments que aplicaran els operaris s'utilitzaran productes respectuosos amb el medi ambient i que en breu Emdema habilitarà una línia d'atenció per rebre els avisos que puguin cursar afectats per les diferents plagues.

A la presentació de l'empresa hi han pres part el batle Jaume Servera i el regidor de Medi Ambient, Josep Lluís Puig.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a