Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 22 d'abril de 2018   |   18:26
 
Enquesta  
S’han de crear aparcaments a l’entorn de la carretera de Desviació?


No
 
L'indicador que avui tancava l'accés a Sa Lluna
20/03/2017 | 16:15
El misteri del disc a Sa Lluna
saveu.cat

El carrer de Sa Lluna s'ha peatonalitzat de forma "encoberta", ja que l'indicador de direcció prohibida que habitualment es col.locava els dissabtes al dematí o en dies especials roman instal.lat alguns dies a la setmana. Avui mateix n'era un exemple.

El més curiós del cas és que la col.locació del cartell que tanca per complet l'accés al carrer no ha estat col.locat ni per agents de la Policia ni per operaris municipals, tal i com ho han confirmat a aquest diari. Segons pareix, uns desconeguts es dediquen a barrar l'accés al carrer col.locant l'indicador quan ho consideren oportú i lògicament sense l'autorització municipal prèvia.

La situació ha generat alguns conflictes i malestar, especialment entre aquells conductors que accedeixen al carrer per anar als seus domicilis o als garatges disposant de la corresponent autorització d'ACIRE. A la pràctica no ho poden fer perquè l'indicador de direcció prohibida preval per damunt de la senyalètica de l'ACIRE.

D'acord amb el decret que regula la circulació per Sa Lluna, el carrer és transitable entre les 21 hores del vespre i les 8:30 hores del dia següent en les jornades laborables. Només els dissabtes dematí està tancat, mentre que els diumenges i festius la circulació és totalment lliure durant tota la jornada.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a