Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   00:53
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Reportatge
18/03/2016 | 09:50
Fornalutx fa robiols intergeneracionals
J.V.

Les aules del Col.legi Públic de Fornalutx varen ser divendres passat l’escenari d’un taller gastronòmic protagonitzat pels alumnes del centre i pel grup de majors que participa setmanalment a les classes de memòria organitzades pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.
Una dotzena de majors fornalutxencs compartiren una jornada amb els infants a les mateixes aules del centre, per tal d’ensenyar-los com s’elaboren aquests productes típics de la rebosteria de la Setmana Santa.

L’activitat va començar explicant els ingredients que formen part de la recepta i, tot seguit, va començar l’elaboració. Els infants prepararen la pasta i dissenyaren els robiols i panades que posteriorment foren enfornats. Els majors els ajudaren en cada una de les passes a seguir i els guiaren per aconseguir uns bons robiols, panades i crespells.

L’objectiu d’aquest taller intergeneracional, tal i com s’ha explicat, és incrementar i enfortir les relacions entre joves i grans. De fet, la iniciativa posada en pràctica divendres passat serà repetida amb altres activitats en el transcurs dels propers mesos lectius.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a