Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   08:15
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
Opinió
10/11/2017 | 08:42
No és un adéu, sinó un fins aviat, de Petit Mercat
Paco Lavao

Fa sis anys que vaig emprendre una aventura amb tots vosaltres, els meus clients, passant aviat a ser bons amics. Record, com si fos ahir, quan vaig obrir les portes de Petit Mercat i vaig saber de seguida que es convertiria en part de la meva vida i tots vosaltres en la meva família, la família Petit Mercat.

Ha estat una experiència que, sense cap dubte, m’ha canviat la vida, des de les 5 del dematí seleccionant la millor verdura, fins les tantes de la nit, per donar servei als més endarrerits. He pogut conèixer meravelloses persones que han aportat a la meva vida molts consells, experiències i fantàstiques converses que se’m farà difícil deixar enrere.
Però tot té el seu capítol i ara em toca endinsar-me en un altre, on tengui un poc més de temps per gaudir de la meva altra família.

Els comiats són una cosa trista perquè ens aferram a no canviar de pàgina quan hi ha tants aspectes que creen nostàlgia i bons records. Però s’ha de fer aquesta passa per veure el que el futur ens depara, de bo i de dolent.
També vull donar les gràcies al meu equip de treball que m’ha acompanyat en la meva trajectòria i sense els quals no ho hauria pogut aconseguir. I gràcies a vosaltres, una vegada més, que cada dia m’heu motivat a seguir endavant. Mai serà un adéu qualsevol perquè Petit Mercat no és només una tenda, sinó una gran família. Així que, amics, vagi on vagi estareu amb mi. Amb estimació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a