Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   12:23
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Opinió
11/08/2017 | 08:45
Pagues dobles, Seguretat Social, etc.
Miquel Coll “Corona”

Dirigit a l’equip especialista en enderrocaments de creus i monuments i al pacte de govern en general.
Però abans de res vull donar el meu rebuig a les cartes amb amenaces que diuen que vos han enviat a voltres i al president del Consell. Les coses no es fan d’aquesta manera.

Però pensau que vareu ser vosaltres els que obríreu la caixa de pandora, vosaltres els que posàreu el dit dins la llaga, que ja estva tancada fa gairebé 80 anys. Però vàreu voler fer de “salvapàtries” i ara teniu els resultats. El que també vos vull dir és el següent: seguint les regles de joc i sobretot per coherència amb les vostres idees polítiques(rebutjau tot el que ve del passat i ja oblidau la dictadura den “Xesc” (Franco)).

Idò bé, supòs que renunciareu a les pagues dobles (2) que els espanyols cobram cada any, i ja que hi seu podríeu tornar totes les pagues dobles que heu cobrat durant tota la vostra vida laboral. I també podríeu renunciar a la Seguretat Social que va ser reformada i millorada pel bé de tots els espanyols, etc.

Això seria ser coherents amb les vostres idees polítiques (Llei de Memòria Històrica), de la qual només sabeu llegir o entendre el que vos convé. Si no ho feis serà que no teniu decència política ni de cap classe.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a