Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   19:41
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Opinió
30/09/2016 | 11:13
Aclariment a una Veu Telefònica en contra de l’edifici dels pescadors
Confraria de Pescadors Sant Pere

Dels dits als fets hi ha molt de camí, veritat que tenim el gasoil subvencionat, com altres sectors que no cal anomenar, és l’únic que avui per avui tenim.

Fa anys que ens varen tirar a terra les poques instal.lacions que teníem, per una millora del Port, amb la promesa d’unes altres instal.lacions, no pitjors ni millors, sinó allò que ja teníem.

Dir-li que hi ha la Llei 11/1998, de 14 de desembre, sobre règim específic de les taxes de la CAIB amb les seves actualitzacions anuals, que són públiques, i sols s’ha d’agafar la calculadora i multiplicar, no restar.

El que sí és indignant i vostè no sap és que estam pagant una taxa E3: subministres (aigua i electricitat) no per al consum, cosa que crec que a casa seva sí, sinó per les dimensions de les embarcacions, tant si n’has fet ús com si no, i és clar, s’ha de pagar i callar. Ja m’agradaria veure la seva expressió si a casa seva el càlcul fos el mateix.

Dir-li que si finalment es fan les instal.lacions desitjades per al nostre sector (aquesta història fa anys que la repeteixen cada legislatura) em sap greu comunicar-li que de franc res de res, totes les instal.lacions portuàries estan sotmeses a TAXES i, per sort o per desgràcia, no tenim cap padrí i passarem per caixa com tots els usuaris de les instal.lacions portuàries.

Pel que fa a subvencions, mira per on, quan es tracta del sector pesquer mai no hi ha fons, però si fos per altres tubercles ja es veuria.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a