Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 13 de noviembre de 2019   |   02:34
 
Enquesta  
S’hauria de reduir a una setmana la campanya electoral per a les properes eleccions municipals, com s’ha fet ara amb les generals?


No
 
Opinió
19/05/2016 | 19:41
El PAC de Sóller, la pèrdua de valors fonamentals
Magdalena Vicens Company

Dissabte dematí vaig anar al PAC perquè havia passat un mal vespre de febre. Quan feia una hora que esperava, la metgessa i l’infermer ens varen dir que havíem de sortir de l’edifici perquè ells partien a atendre una urgència domiciliaria. Vàrem demanar-los que ens deixessin quedar dins la sala d’espera del PAC, allà on érem. Però les seves ordres són que dins el recinte no hi pot quedar ningú, i així va passar. Ells tancaren i nosaltres obeirem: tots al carrer. Entre acompanyants i malats érem tretze persones entre els quals hi havia nins, adults i gent gran amb problemes evidents de mobilitat.
A qui pertoqui respondre: Realment, els habitants de Sóller ens mereixem aquest tracte? Què amb la crisi han retallat serveis i només hi ha un metge per torn, ho podem arribar a entendre però que no ens deixin seguir asseguts dins el centre d’atenció continuada, això no. Això no ho entenem!!Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a