Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2019   |   21:30
 
Enquesta  
Creus que el Pi acabarà presentant una moció de censura a Simarro de la mà de Més, PSOE i UP?


No n‘hi hauria d‘haver
 
Una imatge de l'edició de l'any passat.
02/10/2015 | 08:59
Arriba la pujada al Puig Major
SaVeu

Els 46 participants de la XXXVI edició de la Pujada al Puig Major ja ho tenen tot a punt per a les primeres pujades que es disputaran demà capvespre. La cita anual arriba aquest cap de setmana de la mà de l’escuderia Serra de Tramuntana.

Dimarts a la nit el Gran Hotel Sóller va ser l’escenari en el que es va dur a terme l’acte de presentació de l’esdeveniment. Allà, s’hi varen donar a conèixer les característiques de la prova i es va desvetllar el llistat d’inscrits.

Tal i com es va donar a conèixer, enguany seran un total de 46 els pilots que es disputaran el triomf final. Francesc Munné, Santi Guitart, José Antonio López, Gabi Arrbal o Pedro Mayol seran alguns dels favorits que estan cridats a donar espectacle durant els dos dies de competició.

La pujada es disputarà seguint el programa habitual de competició. El dissabte, a partir de les 15 hores, es disputaran dues mànegues d’entrenaments, mentre que diumenge a partir de les 9:15 hores es farà la tercera mànega. Serà a les 11:15 hores quan els cotxes entrin en competició amb la disputa de dues pujades.

Ben igual que en anys anteriors, la pujada començarà a la corba de Sa Teulera (punt quilòmtric 50’75 de la Ma-10) i acabarà a la llarga recta que transita entre el creuer amb Fornalutx i el mirador de Ses Barques (punt quilomètric 46’35).

L’organització espera una massiva afluència de públic que omplirà les cunetes del tram de la carretera Ma-10 en el que es disputarà una de les proves més esperades del calendari automobilístic balear.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a