Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 2 de març de 2021   |   03:11
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
Així esperen els turistes quan plou.
11/04/2014 | 08:52
Sóller demana canviar una parada de bus “tercermundista” al Port
J.M.
L’Ajuntament va instar ahir al Consorci de Transports de Mallorca (CTM) el canvi d’ubicació de la parada d’autobusos del Port de Sóller i que, a la vegada, dignifiqui el baixador perquè deixi de ser “tercermundista”, tal com han denunciat molts usuaris al consistori.

La regidora de Turisme, Catalina Pomar (PP), ha remès al CTM una proposta per instal.lar la parada al costat de la rotonda del túnel de sa Mola perquè deixi d’estar a l’avinguda Onze de Maig. La ubicació proposada dóna més seguretat als passatgers i permet la instal.lació de marquesines per donar aixopluc als usuaris del bus tant quan plou com quan el sol brilla en la seva major intensitat en els mesos d’estiu, assenyala l’estudi.

Actualment, la parada del Port  no compta amb cap d’aquests requisits bàsics, el que genera protestes habituals entre els usuaris. La majoria d’ells són turistes allotjats en hotels del Port que usen el bus per als seus desplaçaments i excursions. Alguns dels usuaris han titllat la parada actual de “tercermundista” ja que en dies de pluja han de mullar-se mentre esperen l’arribada dels busos de línia.

L’Ajuntament ha proposat com a ubicació el carrer que connecta la rotonda del túnel amb la plaça dels Reis de Mallorca, un vial més ample i amb menor trànsit de vehicles. Ahir representants de l’Ajuntament i el CTM es varen reunir per tractar el tema.


Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a