Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   00:57
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
La família principesa a bord del tramvia
06/08/2012 | 21:47
Bronca contra els prínceps


Els antimonàrquics xiulant als Prínceps

J.M.E.

Don Felip de Borbó i Leticia Ortiz, Prínceps d'Astúries, han visitat Sóller avui vespre després d'arribar a la vall a bord del tren. Els prínceps d'Astúries han estat escridassats per una desena d'antimonàrquics que els esperaven a la plaça d'Espanya. Els membres de la Família Reial han fet cas omís a les proclames i han pujat al tramvia que els ha conduït cap al Port.

Don Felip i dona Letizia, acompanyats per les seves filles Leonor i Sofía, han arribat a Sóller amb el tren que entrava a l'estació a les 20:30 hores juntament amb molts altres viatgers que havien comprovat atònits la seva presència dins el vagó.

En baixar del tren s'han dirigit al tramvia i, com els demés passatgers, s'han acomodat en una de les jardineres. Personal de seguretat de la Casa Reial s'ha encarregat d'evitar incidents amb els manifestants. I és que una desena de membres del col.lectiu Albaïna esperava la família principesca a les portes de l'estació, en plena plaça d'Espanya, i han escridassat els prínceps d'Astúries amb proclames com "A Mallorca no tenim rei". A la vegada han desplegat algunes pancartes en les que es podia llegir "Jo també som antimonàrquic".

Però els antimonàrquics també han estat escridassats. Alguns curiosos que s'havien atracat fins a l'estació alertats de l'arribada del príncep i la seva família l'han aplaudit i han retret l'actitud dels antimonàrquics. Els prínceps han saludat a la gent que els esperava a l'estació quan marxaven cap al Port.


Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a