Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   10:58
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
La reunió celebrada al Victòria, ahir
18/06/2012 | 15:56
Els antipeatge es queden sense casserolada
J.M.E.

La plataforma Mallorca Lliure de Peatges es va quedar sense poder organitzar la cassolada prevista per ahir dematí ja que la Delegació del Govern la va prohibir al.legant que els motius justificats no revestien "urgència". L'entitat, que al final va arribar a congregar unes 40 persones, va fer una assemblea al pati del teatre Victòria per decidir les estratègies futures a seguir.

El portaveu de la plataforma, Marc Carriquí, es va mostrar contrariat per la prohibició que li va ser comunicada el divendres a través d'un correu electrònic. Per això va assegurar que "des que hi ha José María Rodríguez a la Delegació s'han tornat molt severs i ens exigeixen cada vegada més requisits per poder dur a terme protestes que són perquè la gent es pugui expressar".

En la seva opinió "per a Rodríguez no és una prioritat que la gent es manifesti". Segons va explicar aquest portaveu, en l'escrit remés per la Delegació del Govern es diu que "no hi ha motius d'urgència per muntar el dispositiu de seguretat" un fet que, segons Carriquí "no té sentit tenint en compte que en ocasions anteriors, a més de que no hi ha hagut incidents, la presència d'agents s'ha limitat a uns quants policies locals "la sol · licitud que va ser denegada va ser tramitada dijous.

Davant la falta d'autorització, la plataforma va optar per fer una assemblea al teatre Victòria. En haver-se corregut la veu que no hi hauria protesta a la plaça de la Constitució l'afluència de persones va ser significativament menor. Unes 40 van prendre part de la reunió en què es va donar lectura al manifest previst per llegir durant la protesta.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a