Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   07:08
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
Alguns dels participants a la concentració d'avui migdia.
12/11/2011 | 19:33
Sonora pitada pel peatge del túnel
G.M.

Més de 400 persones han participat a la concentració d'avui migdia, a la Plaça de la Constitució, en demanda de la recuperació de la subvenció del peatge del Túnel de Sóller del que han gaudit els ciutadans de Sóller i Fornalutx durant una dècada.

Fa tretze mesos, segons han recordat membres del grup convocant -Albaïna-, que el Govern no abona les corresponents subvencions als usuaris del Túnel. El cost d'aquest endarreriment supera ja els 1'5 milions d'euros.

I el més greu és que al pressupost autonòmic de l'exercici de 2012 no es preveu ni un euro per aquest concepte, segons va desvetllar ahir mateix el PSOE.

La concentració s'ha convertit en una sonora pitada davant una situació que per a molts ciudadans que es veuen obligats a traslladar-se regularment a fora de la vall té un cost econòmic important.

A l'acte, que ha coincidit en dia de mercat i en un dels dos dissabtes de campanya electoral, hi ha hagut representants del PSOE, del PSM-Entesa-IniciativaVerds i d'Esquerra. No s'hi ha apropat ningú del PP, un partit a qui es culpa de la implantació del peatge i també de la retirada de la partida econòmica que servia per subvencionar el peatge.

Albaïna ha comunicat que continuarà celebrant accions per reivindicar el pagament de les subvencions endarrerides, que s'acceptin noves sol.licituds per beneficiar-se de la subvenció (113 d'elles estan encara pendents), i que el Govern Balear torni a habilitar una partida econòmica per seguir subvencionant una despesa que tenen els sollerics i que els fa diferents a altres ciutadans de l'arxipèlag.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a