Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2019   |   20:51
 
Enquesta  
Creus que el Pi acabarà presentant una moció de censura a Simarro de la mà de Més, PSOE i UP?


No n‘hi hauria d‘haver
 
L'accés al Museu de la Mar.
11/03/2011 | 14:17
El Museu de la Mar reobri amb més peces en exposició
SaVeu

El Museu de la Mar ha obert recentment les seves portes després d’estar els mesos d’hivern tancat al públic com a mesura d’estalvi per part de l’Ajuntament.

El regidor de Cultura, Guillem Bernat (no adscrit), ha informat que des de finals de febrer les instal.lacions del museu tornen estar obertes al públic després de gairebé tres mesos de clausura forçosa. La principal novetat que aporta la reobertura de l’equipament cultural és que la seva col.lecció ha estat ampliada amb l’exhibició de peces que han estat donades per particulars. L’edil ha explicat que s’han habilitat unes vitrines que mostren ormejos i eines que varen ser cedides al museu per part d’Ignasi March i “Guillemó”. Aquestes peces estaven fins ara dins el magatzem del museu.
En quan al pròxim hivern, Bernat no ha precisat si el museu tornarà a tancar les seves portes, una decisió que ha dit serà presa pel futur responsable de la cartera de Cultura.

L’Ajuntament va justificar el tancament temporal del museu instal.lat a Santa Catalina del Port degut a l’escàs volum de visitants que rebia durant la temporada baixa. També per les dificultats econòmiques per la que passa la institució municipal.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a