Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 2 de març de 2021   |   02:59
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
Una imatge de la cursa celebrada el 3 de maig passat.
04/06/2009 | 18:37
La FEDME homologa la Cursa de Muntanya de Sóller
Joan Vicens

La Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) ha emès aquesta setmana el certificat d’homologació del circuit de 23’3 quilòmetres de la Cursa de Muntanya de Sóller que es celebra cada mes de maig.

En un document signat per Jordi Marimón, responsable de l’Àrea de Carreres per Muntanya, s’especifica que el recorregut “compleix perfectament amb els criteris establerts en el reglament de carreres per muntanya de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada”

Tres jutges de l’ens federatiu revisaren enguany tot el circuit durant la celebració de la prova, el passat 3 de maig. Un d’ells (Jordi Moltsalvatge) va supervisar-lo participant a la cursa i classificant-se a l’onzena posició.

En declaracions efectuades a Veu de Sóller, Moltsalvatge ja va aventurar en aquell moment que la prova comptaria amb l’homologació, destacant les característiques del recorregut i la gran organització que tenia la prova.

A hores d’ara, després de redactar l’informe que completa l’expedient, els representants del Club de Muntanya i Escalada de Sóller ja han rebut la notificació oficial mitjançant la qual la cursa reuneix les característiques necessàries per poder formar part de la Copa d’Espanya.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a