Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   17:16
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Una imatge de l'actuació de la formació sollerica.
03/09/2008 | 19:34
Els Xeremiers de Sóller han participat a un festival de música tradicional a Turquia
Sa Veu

Els Xeremiers de Soller han participat durant aquests darrers dies al Primer Festival de Musica Tradicional que s'ha organitzat a la ciutat de Izmir (tercera ciutat en importància de Turquia, amb més de tres milions d'habitants) 

Aquest Festival està inclòs dins tot un seguit d'actes que es celebren amb motiu de la festa nacional més important del país, el dia de la Victòria, dia 31 d'agost. Els Xeremiers de Soller varen compartir escenari amb agrupacions de Puerto Rico, Rumania y Chipre. 

Les actuacions dels Xeremiers de Soller varen despertar l'interès del nombrós públic present, però encara varen resultar mes exitosos els seus passacarrers, que es feren a diferents indrets del parc i de la ciutat. Concretament, el divendres vespre, mentre feien un passacarrers per una zona peatonal, a lavorera de la mar, va ser tant nombrosa la gent que s'hi va arreplegar, que al final varen comparèixer dos cotxes de la policia per evitar possibles aldarulls.

De tota manera, la seva estada a Izmir ha resultat del tot agradable i han tengut possibilitat de conèixer altres indrets d'aquell país, ja que tenien a la seva disposicio un autocar pels seus desplaçaments, un fet que ha facilitat, encara més, conèixer altres aspectes de la seva cultura i forma de vida.

 

 Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a