Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   02:51
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Una vista general del recinte Infante Lois
09/07/2024 | 16:08
L'ecotaxa finançarà la redacció de la reforma de l'Infante Lois
saveu.cat

La comissió de l’Impost del Turisme Sostenible (ITS), organisme depenent del Govern, ha aprovat destinar 94 milions d’euros, de la convocatòria extraordinària de l'any 2023, a 31 projectes entre els quals en figura un de Sóller.

La inversió que es finançarà amb els fons de l'ecotaxa serà el de redactar l'avantprojecte de reforma del recinte recreatiu de l'Infante Lois. Aquesta actuació està valorada en 510.000 euros. D'aquesta manera, el projecte determinarà les actuacions que es duran a terme dins el recinte situat al Port de Sóller i concretarà la inversió que necessitarà per fer-la realitat.

A la convocatòria extraordinària de 2023 es varen presentar 102 projectes sol·licitant més de 278,8 milions d’euros en finançament, dels quals finalment s’ha aprovat concedir subvenció a 31 projectes per un valor total de 94'5 milions d'euros.

Per altra banda, a través de la FELIB, sis municipis de Mallorca (Alaró, Felanitx, Maria de la Salut, Sant Llorenç des Cardassar, Selva i Sóller) han presentat vuit projectes, mentre que els ajuntaments de Palma i Eivissa n’han presentat dos cada un. Les actuacions que es duran a terme a aquests municipis estan centrades en el medi ambient, la desestacionalització i la gestió del patrimoni cultural. A Sóller, a més, es fomentarà el turisme sostenible dins del món de l’esport amb un seguit de millores a les instal·lacions municipals.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a