Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:51
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Un cotxe de lloguer aparcat a Pere Serra
08/07/2024 | 15:51
Primeres multes a cotxes aparcats en zona verda
saveu.cat

Primes multes. Els cotxes de lloguer que fan ús de les places d'aparcament reservades per a residents comencen a ser multats pels controladors de l'ORA.

Després d'uns dies en període de proves, el municipi ha començat a aplicar les normes que regulen les zones verdes i ha expedit les primeres sancions administratives contra els conductors que estacionen irregularment en aquests aparcaments, segons ha confirmat el regidor de Governació, Carlos Darder.

La mesura s'ha posat en pràctica avui dilluns. La setmana passada es varen pintar les marques vials de color verd i l'Ajuntament va donar un marge de temps per aplicar el reglament. Durant aquests dies passats s'han donat queixes de conductors que denunciaven que vehicles de lloguer ocupaven les places per a residents, cosa que, a partir d'avui, passa a ser sancionat amb multes de fins a 90 euros.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a